Huis > Tentoonstelling > Inhoud
Productcategorie

High Speed ​​Cut to Length-lijn Systeemontwerpfuncties

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: Dec 25, 2017

Snijlijn met hoge snelheid is een typische snijlijn, die het metaalmateriaal effectief kan snijden en een uitstekende snijkwaliteit krijgt dankzij de effectieve samenwerking van een reeks eenheden. Wat zijn de ontwerpkenmerken van dit snelle lijn-op-lengte-lijnsysteem?

In een bepaalde lengte gesneden lijn op hoge snelheid, kan niet alleen verschillende lengte en dikte van het materiaal worden gesneden, en de grootte van het product na een snijfout van niet meer dan 1 mm, wat aangeeft dat de snijnauwkeurigheid van de productielijn zeer hoog is; het ook met schroot snijden, dubbele Station multi-head snijden en andere unieke kenmerken, is een gewone snijlijn kan niet worden vergeleken.

Afgaande op eerdere werkervaring zal de stalen plaat worden ingekort nadat deze door de snijlijn is gesneden. Om dit probleem te verhelpen, wordt het temperatuurbewakings- en compensatiealgoritme toegevoegd aan de lengtelijn van de hogesnelheidszaag om het systeem te regelen om het snijpad op elk moment aan te passen om te zorgen. In het geval van heetgeknipte gekoelde producten om aan het product te voldoen nauwkeurigheidseisen.

In de praktijk omvatten de hoofdprocessen van snijsnelheden tot de lengtelijn het scannen van de omtrek van stalen platen, het nesten van producten, het optimaliseren van de snijpad, automatische snijbesturing, het markeren van de ponsenfabriek, taakrapportage, enz., Die materiaalverwerking in één keer kunnen verwerken en verminderen de kosten van apparatuur Set, kosten besparen.

In de snijlijn op de lengterang zijn er bewegingscontroller, PLC, temperatuurmeting, ponsapparatuur en andere vier soorten communicatieapparatuur en allemaal met seriële communicatie; motion controller die 14 assen bestuurt, wat aangeeft dat het softwaregedeelte Ability ook erg krachtig is.

http://www.pxslitter.com/


producten
Slitting serie
Leveling serie
Platte stalen serie
Coil upender
Neem contact met ons op
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Toevoegen: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, China
Email: wxpx0510@163.com
Onderzoek